Τι είναι οι συμμετοχές σε δυαδική επιλογές επαγγελμάτων?

tablet
Επειδή υπάρχουν πολλές δυαδικές επιλογές πλατφόρμες συναλλαγών έρχεται σε ύπαρξη, υπάρχει ένα μεγάλο ανταγωνισμό όσον αφορά τη μαγεία των επιχειρηματιών να χρησιμοποιήσουν αυτές τις οντότητες. Ως εκ τούτου, πολλές πλατφόρμες συναλλαγών έχουν στραφεί να προσφέρει κάποιο είδος κινήτρου ή bonus στους εμπόρους όταν ανοίξετε ένα λογαριασμό.

Ορισμένα παραδείγματα των επιμισθίων περιλαμβάνουν την παραχώρηση ενός εμπόρου ένα ορισμένο ποσό σε δολάρια ή ένα ορισμένο ποσοστό των πόρων πάνω από το ποσό που έχει αρχικά επενδυθεί. Για παράδειγμα, ορισμένα μπόνους κυμαίνεται μεταξύ 25 και 50% του εμπόρου αρχική κατάθεση. Συνήθως, το ποσό του bonus ότι μια εμπορική πλατφόρμα μπορεί να είναι καλυμμένοι σε ένα ορισμένο ανώτατο όριο.

Γιατί οι πριμοδοτήσεις για δυαδική επιλογές επαγγελμάτων?

Η προσφορά του μπόνους ξεκίνησε (www.binaere-optionen24.de/bonus) το 2006, όταν συναλλαγματικός πλατφόρμες συναλλαγών άρχισαν να προσφέρουν πρόσθετα κεφάλαια για εμπόρους ως ένα τρόπο να – ή διατήρηση – τους με ιδιαίτερη εμπορική ιστοσελίδα. Έκτοτε, η πρακτική έχει γίνει κοινή μεταξύ πολλών διαφορετικών επενδυτικών και εμπορικών χώρων.

Πέραν της enticement νέων ή υπαρχόντων χρηστών στο εμπόριο – ή θα συνεχίσει trading – σε δυαδική επιλογές πλατφόρμες, για την προσφορά του μπόνους μπορεί επίσης να βοηθήσει αυτές τις πλατφόρμες, αυξάνοντας την παραγωγική τους ικανότητα να λειτουργεί στην αγορά.

Η πρακτική αυτή ουσιαστικά επιτρέπει στην επιχείρηση να χρησιμοποιήσει το ποσό των χρημάτων που διαφορετικά θα έχουν να θέσουν προς τις επιλογές τους δρομολόγια. Επομένως, με το πρόσθετο ποσό των κονδυλίων που θα χρησιμοποιηθούν, οι έμποροι έχουν τις δυνατότητες να αυξήσει δραστικά τους πληρωμης, ενώ επίσης η δημιουργία επιχειρήσεων για την εμπορική πλατφόρμα.

„Η πρακτική αυτή μπορεί να συμβάλει στην κυριολεξία ένας έμπορος να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες κέρδους ευκαιρία αν παράγουν προμήθειες που είτε είναι ίση με ή μεγαλύτερη από το μπόνους που προσφέρονται. Επιπλέον, αυτά τα μπόνους μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον έμπορο στην ανάπτυξη μια ολόκληρη σειρά επιλογών.“*

Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν δυαδικές επιλογές μπόνους

υπάρχουν πολυάριθμες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες να κεφαλαιοποιήσει τα μπόνους που προσφέρονται από το δυαδικό επιλογές πλατφόρμες. Πρώτα, μία από τις καλύτερες στιγμές για να επιτευχθεί ένα τέτοιο δώρο είναι όταν ένας έμπορος ανοίγει ένα νέο λογαριασμό.

Επιπλέον, πλατφόρμες μπορούν επίσης να προβλέπουν πριμ στους εμπόρους όταν η αγορά διανύει μια ιδιαίτερα άστατη περίοδο συνόδου. Έτσι αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμες συναλλαγών είναι τεχνικώς δείχνοντας τα πιθανά πλεονεκτήματα της binary επιλογές αγοράς, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες κέρδους ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αγοράς ταλαντεύεται.